Zero zgomot

În sezonul rece, toți ochii se îndreaptă spre sistemele de încălzire din locuințe, birouri și alt tip de încăperi. Când vine vorba de confortul de acasă, fiecare stabilește câte grade își dorește să aibă în dormitor, living, baie sau bucătărie. Nimeni nu vrea, însă, să audă zgomote în timpul nopții sau la prânz, în timpul unei binemeritate sieste. Dacă în caloriferele clasice se aude apa curgând, în încălzirea prin pardoseală totul se petrece silențios, astfel că putem da verdictul: zero zgomot.

Încălzirea în pardoseală este silențioasă

Atunci când alegi să-ți încălzești locuința prin conducte în pardoseală vei putea dormi liniștit, fie că e zi sau noapte. Vorbim de un sistem eficient, modern și 100% silențios.

Acest tip de încălzire se montează sub șapă și nu produce niciun zgomot de fundal. Vitezele mici ale apei care curge prin conducte liniștea ambientală. Nu vei auzi cum trece apa prin conducte, așa cum se întâmplă la sistemele clasice, tip calorifere, nici măcar noaptea, atunci când este liniște deplină.

Podelele radiante, încălzite cu ajutorul apei care curge prin conductele de plastic, sunt îngropate în stratul de beton al pardoselii și beneficiază de panouri de izolare. Acestea au o suprafață realizată din materiale insonorizante, care ajută la reducerea eventualelor zgomote care se produc între etaje. Cu alte cuvinte, odată instalată încălzirea în pardoseală, orice sunet este mascat de straturile de finisaj, astfel încât tu să nu fii deranjat de sunetele sâcâitoare și repetate din jur.

3 beneficii care definesc încălzirea în pardoseală, ca unul dintre cele mai silențioase sisteme de încălzire:

  • Izolație cu materiale insonorizante
  • Apa curge la viteze mici, deci nu se aude
  • Orice sunet este mascat de straturile de finisaj

Concluzia? Sistemul de încălzire în pardoseală garantează liniștea ambientală a căminului tău, astfel că te poți odihni și te poți concentra pe lucrurile importante pentru tine.