Libertate

Parcă ai așeza canapeaua din living pe partea cu fereastra, dar nu e o idee bună din cauza caloriferului. Sau ți-ai dori un corp nou în baie, în care să-ți depozitezi lucrurile necesare, însă singurul perete gol e cel ocupat de calorifer. Aceste griji dispar complet cu sistemele de încălzire în pardoseală, care îți oferă libertate totală pentru a-ți amenaja căminul așa cum îți dorești.

Casa este locul unde petreci timp de calitate alături de familie și cei dragi. Este spațiul unde relaxarea, odihna, confortul și distracția sunt componente esențiale ale vieții tale cotidiene. Și-atunci e important să-l poți folosi și decora după bunul tău plac. Sistemele de pardoseală radiante nu pun nicio limită la decorarea interioară, te lasă să îți folosești creativitatea, eliminând orice barieră funcțională și estetică. Spre deosebire de instalațiile clasice, încălzirea în pardoseală este practic invizibilă și nu ocupă spațiul de pe pereți. Iar tu îți vei putea așeza în fiecare cameră piese de mobilier, accesorii și decorațiuni, fără să te împiedice caloriferele sau țevile care străbat încăperile. Vorbim de un sistem modern, fără țevi sau alte elemente la vedere, așezate peste tot prin casă, așa cum este în cazul unei variante clasice de încălzire.

În plus, dacă îți dorești ca în locuința ta să pătrundă foarte multă lumină naturală, având podele radiante vei putea apela fără nicio problemă la ferestre mari, panoramice, cu geamuri de sus până jos. Practic, ai libertatea de a amenaja fiecare colțișor al căminului tău așa cum ai visat.

Pe lângă locuințe, podelele radiante sunt soluția perfectă și pentru clădirile istorice în care instalația de încălzire expusă nu este o opțiune. Prin sistemul de încălzire în pardoseală, proiectul inițial rămâne nealterat, asigurându-se un rezultat estetic impecabil.

De asemenea, mai ales în contextul global actual, acest sistem este recomandat utilizării în clădirile de birouri, pentru că limitează răspândirea bacteriilor și microbilor în incinta clădirii.