Control deplin

Cum poți să ai control deplin asupra temperaturii din casa ta? Încălzirea în pardoseală este un sistem bazat pe tehnologii moderne, care te ajută să obții confortul de care ai nevoie.

Pentru o bună exploatare a sistemul radiant, nu este suficient să controlezi doar temperatura apei din centrală, deoarece acest lucru poate afecta nivelul de confort sau poate conduce la supraîncălzirea din unele camere în mod inutil. Cu ajutorul termostatelor și unităților de termoreglare poți controla grade vrei să ai în fiecare cameră: dormitoare, living sau baie și bucătărie. Astfel fiecare persoană își poate stabili temperatura optimă în încăpere. Unii se simt excelent la 19 grade Celsius, în timp ce organismul altora percepe confortul la 23 de grade.

Ai control deplin asupra temperaturii din casă – Wellness și comoditate absolută

Atunci când controlezi doar temperatura apei din centrală, care merge spre circuitele radiante, există riscul să supraîncălzești anumite camere în mod inutil. Dacă în dormitor îți dorești să ai 25 de grade și în living doar 18, se poate!

Reglarea temperaturii în fiecare cameră este o soluție rațională și convenabilă. Îți stabilești nivelul de confort dorit, dar fără să faci risipă în spațiile pe care nu le utilizezi. Confortul fiecăruia variază în funcție de percepția individuală pentru căldură și frig, de utilizarea camerelor, așezarea camerelor către sud sau nord, sau existența pereților în exterior.

Ca să înțelegi mai bine, îți dăm un exemplu: Ai o locuință cu două dormitoare, dintre care doar unul este folosit în mod frecvent, adică zilnic. Termoreglarea individuală îți permite să micșorezi temperatura în camera care rămâne liberă, economisind astfel energie și, implicit, reducând costurile lunare.

Gama largă de termostate și unități de termoreglare acoperă orice nevoie, de la cele de bază și ajung până la sistemele automatizate, care au devenit în ultimul timp foarte solicitate pentru clădirile noi și moderne.

Sistemele de control inteligent și modern îți permit inclusiv gestionarea de la distanță, cu ajutorul aplicațiilor de pe telefonul mobil. Dacă îți conectezi termostatul cu smartphone-ul, poți porni sistemul de încălzire în pardoseală, mări sau micșora temperaturile de la distanță, înainte de a ajunge acasă. Controlul deplin asupra încălzirii din locuința ta te ajută să obții confortul dorit, să nu faci risipă de energie și să reduci consumul când și unde este cazul.